IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Magenta Interiørarkitekter AS

Vis i kart
930 04 118
mie@magenta.no www.magenta.no

Mer informasjon

I 1999 etablerte vi Magenta Interiørarkitekter AS. Selskapet drives av interiørarkitektene Marianne Følkner og Mie B. Grevstad; begge interiørarkitekter MNIL med hovedfag fra KHIB.

Våre prosjekter spenner vidt. Vi har erfaring med kontorplanlegging, butikkutforming, boliger, hytter, legekontor, næringsbygg, messer, katalogbilder, profilering og komponentdesign. I tillegg har vi spesialkompetanse på rom og møbler for barn.

”Med blanke ark og fargestifter til” – hvert oppdrag er et nytt og helt unikt prosjekt. Alle har vi våre drømmer, visjoner og preferanser. En god behovsanalyse er avgjørende for et vellykket prosjekt. Vår verktøykasse er kunnskapen om rom, bevegelsesmønster, lys, møbler, teksturer og farger. Vi har en praktisk tilnærming til alle prosjekter. Evnen til å tenke både kreativt og funksjonelt er interiørarkitektens styrke.

Hvordan jobber vi? Etter et uforpliktende oppstartsmøte definerer vi en fremdriftsplan og setter rammene for oppdraget.

Magenta Interiørarkitekter AS holder til på besøksadressen Bjerkelundsveien 5, 1358 Jar. Foretaket ble startet i 1999-08-09 og registrert i brønnøysund-registrene 1999-09-15 og som et Aksjeselskap. Magenta Interiørarkitekter AS driver i bransjene "Design" og "Interiørarkitekter og interiørkonsulenter". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Magenta Interiørarkitekter AS på telefon 930 04 118, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.magenta.no

Besøksadresse Bjerkelundsveien 5, 1358 Jar
Postadresse Bjerkelundsveien 5, 1358 Jar
 
Epost
mie@magenta.no
Telefon
(+47) 930 04 118
Mobiltelefon
(+47) 930 04 655

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies