IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Maarud Gaard Opplevelser AS

Maarud Gaard - Ekte opplevelser sammen.

Vis i kart
62 96 69 80

Åpningstider ( i dag: Døgnåpent )

Mandag
Døgnåpent
Tirsdag
Døgnåpent
Onsdag
Døgnåpent
Torsdag
Døgnåpent
Fredag
Døgnåpent
Lørdag
Døgnåpent
Søndag
Døgnåpent
enjoy@maarudgaard.no www.maarudgaard.no

Mer informasjon

Ekte opplevelser sammen! Maarud Gaard Opplevelser tilbyr et annerledes kurs- og konferansested dypt inne i vårt fantastiske skogsområde. Vi skreddersyr møter og incentivreiser med ekte naturopplevelser som ramme. Villmarka gir en spennende møteplass hvor du kan utfordre deg selv og dine medarbeidere. Et bredt aktivitetstilbud ivaretatt av vår egen aktivitetsleder sikrer din gruppe opplevelser som vil bli snakket om. Lenge.

Vi holder til i Sør-Odal kommune bare 6 mil fra Gardermoen. Tre kvarter fra flyplassen finner du skogsbasen vår, Finnholt.

Vi legger vekt på god service og lokale ressurser, og tilbyr en ekte, jordnær opplevelse. Vi serverer kulinariske opplevelser med bena godt plantet i lyngen, og ingen tar kvelden uten en fornøyd mine. Enten de har flyttet grenser, blitt mer sammensveiset eller bare koblet fra.

Håndplukket av Visit Norway Maarud Gaard er et av 15 utvalgte, særegne kurs- og konferansesteder av Visit Norway. De Håndplukkede er ekte og autentiske steder der du kan oppleve kultur og norske tradisjoner på en ny og spennende måte. Alle sin egenart og sjel, og det stilles strenge krav til kvalitet i alle ledd der stedets personlighet, vertskap, møtefasiliteter, aktiviteter og kulinariske opplevelser vektlegges.

Kontaktinformasjon

www.maarudgaard.no

Besøksadresse Finholt, 2114 Disenå
Postadresse Finholt, 2114 Disenå
 
Epost
enjoy@maarudgaard.no
Telefon
(+47) 62 96 69 80

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies