IO.NO

Fullversjon Nytt søk

M & G Elektro AS

Vis i kart
51 49 49 10
post@mgelektro.no www.mgelektro.no

Mer informasjon

M&G Elektro er et sertifisert firma i Egersund som pr idag teller 25 ansatte og 4 lærlinger. Bedriften er medlem i EL-PROFFEN, som er Norges største kjede av frittstående elektroentreprenører. Vi utfører alt av elektroarbeid, fra små serviceoppdrag og nybygg til større oppdrag i næring og industri.

Vi har også en svakstrømsavdeling som fokuserer på FG-godkjente innbrudd- og brannanlegg til privatboliger, hytter, offentlige bygg og bedriftsbygg. I tillegg installerer og vedlikeholder vi alt innen telefon-, data-, og parabolanlegg.

I våre lokaler har vi en butikk hvor vi selger utstyr til gunstige priser. M&G Elektro AS består i dag av en hovedavdeling i Egersund, samt butikker på Vikeså og i Sokndal.

M & G Elektro AS holder til på besøksadressen Kvellurveien 1 A, 4373 Egersund. Foretaket ble startet i 2004-06-22 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-07-07 og som et Aksjeselskap. M & G Elektro AS driver i bransjene "Elektrikere" og "Elektroentreprenører". Foretaket har 25 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med M & G Elektro AS på telefon 51 49 49 10, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.mgelektro.no

Besøksadresse Kvellurveien 1 A, 4373 Egersund
Postadresse Kvellurveien 1 A, 4373 Egersund
 
Epost
post@mgelektro.no
Telefon
(+47) 51 49 49 10

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies