IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Lysefjorden Marina
Vis i kart
51 70 39 00
post@lysefjorden.no www.lysefjorden.no

Mer informasjon

Lysefjorden Marina ligger 800 meter inn i Lysefjorden

Her finner du alt båten og du trenger til turen: En lun og romslig småbåthavn med mange gjesteplasser, ferskvann, bensin, diesel, dagligvarer, avfallscontainere, dusj, toaletter og vaskemaskiner.

Vi har også nå festlokaler og utleieleiligheter i sjøhuset Bergevik Brygge. En gammel handelsplass er blitt en moderne marina som startsted for både båt- og fjellturer innover Ryfylke, og som en møteplass utenom det vanlige.

Velkommen til Lysefjorden Marina!

  • Fest-/møtelokale: Bergevik Brygge er vår nye sjøhus til utleie for fest og møter med plass til inntil 40 personer. Du kan velge mellom grill ute/inne, skalldyr, koldtbord eller spesielle menyer i samarbeid med våre kokker. Alle rettigheter. Dersom du vil ha møte hos oss, har vi prosjektor, lerret, video, lydanlegg, whiteboard, flipover, overhead og wlan.

  • Leiligheter: Vi har utleie av leilighet i 2. etasje av Bergevik Brygge. Leiligheten har 2 sovereom, stor hems, stue, kjøkken, bad og bod. Inntil 6 sengeplasser og fullt utstyrt kjøkken.

  • Butikk, bakeri og catering: Lysefjorden Marina eies av Joker Lysefjorden som ligger like ved havna. Her får du kjøpt alt du trenger, vi har også godt utvalg i bakevarer og leverer kalde og varme retter til møter og fest.

  • Utflukter og turisme: I og rundt Lysefjorden finner du noe av det mest storslåtte landskapet på Vestlandet. Du kan reise med bil eller båt, vi kan også være behjelpelige med båt- og rideturer. Ønsker du en pakke med mat og tur, vi ordner dette!

Kontaktinformasjon

www.lysefjorden.no

Besøksadresse Bergevik, 4110 Forsand
Postadresse Postboks 1, 4119 Forsand
 
Epost
post@lysefjorden.no
Telefon
(+47) 51 70 39 00
Mobiltelefon
(+47) 952 59 325

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies