IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Lysaker Kiropraktikk

God Helse er ikke bare frihet fra sykdom og plager, men en tilstand av fullstendig fysisk, psykisk og sosial velvære

Vis i kart
67 12 14 22

Åpningstider ( i dag: Stengt )

Mandag
08.00-17-00
Tirsdag
08.00-18.00
Onsdag
08.00-17-00
Torsdag
08.00-18.00
Fredag
08.00-13.00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
s_elsner@hotmail.com http://lysakerkiropraktor.no

Mer informasjon

Lysaker Kiropraktikk og Helse har fokus på årsaksorientert behandling. Vi jobber med å optimalisere og å fremme god helse.

Pasienter oppsøker oss av ulike årsaker.

Opprettholde god helse og livskvalitet. Ryggkontroll av barn og unge under oppveksten for å gi barna de beste utgangspunkt til en god helse. Gravide som ønsker det beste utgangspunkt for en naturlig og komplikasjonsfri fødsel. Hjelp ved akutte- og/eller kroniske plager. Vedlikehold for å redusere slitasje, og minske risikoen for smertefulle tilbakefall. Bedrifter som ønsker arbeidstakeren de beste utgangspunkt for god helse og den raskeste veien tilbake i arbeid. Ta kontakt om din bedrift ønsker mer informasjon. Skader, forebygging og prestasjonsfremmende behandling innenfor idrett. Kiropraktoren har som mål å optimalisere funksjonen i bevegelses/nervesystemet. Nervesystemet ligger i ryggsøylen og kontrollerer alle kroppens funksjoner, helt ned til cellenivå. Det er derfor viktig at det ikke oppstår «forstyrrelser» i kommunikasjonen mellom nervesystemet og resten av kroppen. Dette påvirker kroppens evne til å hele og regulere seg selv. Over tid kan dette resultere i plager og dårligere livskvalitet.

Sascha A Elsner er utdannet kiropraktor ( Master of Chiropractic ) ved Angelo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England 2008.

Han har tidligere vært kiropraktor ved Eureka Asker Kiropraktorklinikk og har bred erfaring derfra.

Sascha er oppvokst i et aktivt miljø, og har tidligere vært aktiv innen fotball og snowboard. Han har også god erfaring med behandling av utøvere på landslagsnivå og helt ned til barne- og ungdomsårene.

Han har også videreutdannet seg innen kiropraktikk, idrettsskader, behandling av gravide, nyfødte, barn og unge samt stressmestring og avspennings teknikker.

Ta kontakt for Konsultasjon eller spørsmål!

Kontaktinformasjon

http://lysakerkiropraktor.no

Besøksadresse Inngang C Strandveien 8, 1366 Lysaker
Postadresse Strandveien 8, 1366 Lysaker
 
Epost
s_elsner@hotmail.com
Telefon
(+47) 67 12 14 22
Mobiltelefon
(+47) 913 69 876

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies