IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Lundberg Produkter I Norge

Vis i kart
33 36 04 43
www.lundbergs.com

Mer informasjon

La deg inspirere av hvordan unik design kombinert med funksjonalitet gir deg uendelige muligheter til å fornye hjemmet på en enkel måte.

Vårt utvalg av innredningsprodukter er blant markedets beste for å skape et vakrere hjem. Velg blant portaler, paneler, radiaturskjulere, vindusbenker, hylleknekter og trapperenoveringssystemer. Vi har også et omfattende utvalg utendørsprodukter med fokus på god formgivning.

Vi satser på unik design, egen produktutvikling og forbrukervennlige pakningsstørrelser. Med smarte monteringsanvisninger og fremragende kvalitet har vi skapt oss et svært godt renommé.

Våre produkter finnes i velassorterte byggvarehus. Se under Forhandlere for å finne din nærmeste butikk.

Velkommen til å se hvilke muligheter Lundbergs gir deg til fornyelse av hjemmet!

Lundberg Produkter I Norge holder til på besøksadressen Gaupeveien 27 A, 1914 Ytre Enebakk. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2005-05-10 og som et Norskregistrert utenlandsk foretak. Lundberg Produkter I Norge driver i bransjen "Byggevarer - Engros". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Lundberg Produkter I Norge på telefon 33 36 04 43 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.lundbergs.com

Besøksadresse Gaupeveien 27 A, 1914 Ytre Enebakk
Postadresse Gaupeveien 27 A, 1914 Ytre Enebakk
 
Telefon
(+47) 33 36 04 43
Telefaks
(+47) 33 01 51 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies