IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Luftkrigsskolen

Luftkrigsskolen utdanner fremtidens ledere

Vis i kart
73 99 50 00
info@lksk.mil.no www.forsvaret.no/luftkrigsskolen

Mer informasjon

Luftkrigsskolen er en akkreditert høyskole, som utdanner offiserer for Luftforsvaret og Forsvaret. Utdanningen er en profesjonsutdanning innen offisersyrket, og gir bachelorgrad. Målgruppen for utdanningen er personell som har en befalsutdanning fra før.

Som elev (kadett) ved Luftkrigsskolen gis du en helhetlig lederutdanning innen et bredt spekter av akademisk kunnskap, personlig utvikling, militære ferdigheter og fysisk kapasitet.

Som høyskole bedriver Luftkrigsskolen en betydelig del forskning og utvikling innen skolens kjerneområder luftmakt og ledelse.

Luftkrigsskolen er lokalisert i Trondheim. Skolen har moderne undervisningsfasiliteter, egne forlegninger/hybler for kadettene, eget kjøkken og idrettshall.

Luftkrigsskolen holder til på besøksadressen Persaunvegen 61, 7046 Trondheim. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2003-10-15 og som et Underavd. Luftkrigsskolen driver i bransjen "Forsvaret". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Luftkrigsskolen på telefon 73 99 50 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.forsvaret.no/luftkrigsskolen

Besøksadresse Persaunvegen 61, 7046 Trondheim
Postadresse Trondheim Mil Pb 4133, 7450 Trondheim
 
Epost
info@lksk.mil.no
Telefon
(+47) 73 99 50 00
Telefaks
(+47) 73 99 54 99

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies