IO.NO

Fullversjon Nytt søk

LRN Transport AS

SERVICE OG TRANSPORT VERDEN OVER

Vis i kart
61 13 06 00
post@lrn.no www.lrn.no

Mer informasjon

SERVICE OG TRANSPORT VERDEN OVER

Hva vi kan stå til tjeneste med? Transport av person- og varebiler. Spesialutviklede biltrailers sikrer høy kvalitet og sikkerhet. Innelukkede biltrailere gir reduserte skader under transport, noe som kommer våre kunder tilgode. Transport av parti- og stykkgods. Fleksibel og kundetilpasset vognmateriell sørger for god kapasitetsutnyttelse og gode transportløsninger verden over.

Vi betjener markedet i Norge, Norden og Europa. Der det er formålstjenlig samarbeider vi med andre transportører, slik at våre transporttjenester blir så optimale som mulig for deg som kunde. For oss er kunden den viktigeste. Hele vår forretningsstrategi baserer seg på dette. Dette betyr for oss overenstemmelse mellom våre kunders krav til pålitelighet, tilgjengelighet, kvalitet, pris, service og de tjenester vi leverer. Våre kunder er nasjonal og internasjonal industri, handels- og distribusjonsselskaper og speditører. Gjennom kontakt og samarbeid med deg som kunde finner vi de beste transportløsninger.

Alle tjenester utføres i hht Nordisk Speditørforbunds Alminnelige Bestemmelser - NSAB2000

All services rendered are subject to the terms and conditions of the Nordic Freight Forwarders Association - NSAB2000

LRN Transport AS holder til på besøksadressen Thomasdalen 14, 2818 Gjøvik. Foretaket ble startet i 1987-01-02 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-04-26 og som et Aksjeselskap. LRN Transport AS driver i bransjene "Godstransport", "Lagerhoteller", "Transport tjenester" og "Øvrige transporttjenester". Foretaket har 44 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med LRN Transport AS på telefon 61 13 06 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.lrn.no

Besøksadresse Thomasdalen 14, 2818 Gjøvik
Postadresse Postboks 1049, 2804 Gjøvik
 
Epost
post@lrn.no
Telefon
(+47) 61 13 06 00
Telefaks
(+47) 61 18 63 77

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies