IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Løvold Prosjekt AS

Vis i kart
905 62 960
post@lovold-prosjekt.no http://www.lovold-prosjekt.no/

Mer informasjon

Løvold Prosjekt AS er en rådgivervirksomhet som leverer tjenester innenfor områdene prosjektledelse, prosjektutvikling og eiendomsutvikling.Løvold Prosjekt AS tilbyr tjenester innenfor følgende områder:

Kapasitetsvurderinger og verdivurderinger Idèutvikling. Analyserer utviklingsmuligheter Markedsvurderinger, risikoanalyser Teknisk/økonomiske analyser Forhandling i eiendomserverv Utarbeidelse av skisseprosjekt og bebyggelsesplaner Lede gjennomføring av reguleringssaker Lede gjennomføring av byggesaker Utarbeide Kostnadsoverslag/budsjetter Utarbeide anbudsunderlag Kontrahering av arkitekter og rådgivere Kontrahering av entreprenører og leverandører Prosjektledelse Prosjekteringsledelse

Løvold Prosjekt AS i har lang erfaring med, og kjennskap til, de politiske og administrative behandlings- og beslutningsprosesser fra eiendomserverv og utvikling til realisering av prosjekter.Dette kommer kunden til gode gjennom profesjonell håndtering av regulerings- og byggesaker. Detter medfører en smidigere gjennomføring og en raskere behandlings- og beslutningsprosess Et bredt kontaktnett mot fagetater, politiske behandlingsarenaer, rådgivere, arkitekter, entreprenører og leverandører medfører en større grad av forutsigbarhet i utviklingsprosjekter, sikrere budsjettgunnlag, og gir totalt sett et bedre produkt for våre oppdragsgivere.

Løvold Prosjekt AS holder til på besøksadressen Åsengata 8 C, 0480 Oslo. Foretaket ble startet i 1998-02-15 og registrert i brønnøysund-registrene 1998-04-16 og som et Aksjeselskap. Løvold Prosjekt AS driver i bransjen "Byggetekniske konsulenter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Løvold Prosjekt AS på telefon 905 62 960, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.lovold-prosjekt.no/

Besøksadresse Åsengata 8 C, 0480 Oslo
Postadresse Åsengata 8 C, 0480 Oslo
 
Epost
post@lovold-prosjekt.no
Telefon
(+47) 905 62 960
Mobiltelefon
(+47) 905 62 960
Telefaks
(+47) 22 41 51 31

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies