IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Lone Tepper AS

Vis i kart
55 24 12 70
post@lonetepper.no www.lonetepper.no

Mer informasjon

Lone Tepper ble etablert i 1976 og har siden produsert håndtuftede tepper. Grunnlegger Alfred Wold startet opp i et nedlagt hønsehus hvor han konstruerte og bygget maskiner som gjorde det mulig å masseprodusere og spesiallage tepper. Nå, en generasjon senere, er noen av disse maskinene fremdeles i drift. Men hønsehuset er byttet ut med et topp moderne anlegg på 3000 kvm. I dag er Lone Tepper eneste importør i Norge som også produserer tepper selv. Disse teppene går under benevnelsen Lone Original og er et naturprodukt tvers gjennom.

I tillegg til vår egenproduksjon importer vi også tepper fra mange andre land som vi leverer videre til norske møbel- interiør- og fargekjeder. Vi har også eksport til Sverige og Danmark. I vår kolleksjon finner du alt fra rimelige ryer og dørmatter til eksklusive flosstepper. Lone Tepper jobber kontinuerlig med å utarbeide nye kvaliteter og design til egenproduserte tepper såvel som importtepper.

Våre kunders behov står sentralt og vi vektlegger derfor veiledning og kunnskap om våre produkter samt å yte den beste service! Vi som arbeider hos Lone har sterk tro på at ved å være den mest profesjonelle og servicevennlige teppeleverandøren, skal vi posisjonere Lone som Norges mest attraktive teppeleverandør.

Kontaktinformasjon

www.lonetepper.no

Besøksadresse Hardangervegen 703, 5268 Haukeland
Postadresse Hardangervegen 703, 5268 Haukeland
 
Epost
post@lonetepper.no
Telefon
(+47) 55 24 12 70
Mobiltelefon
(+47) 945 70 593
Telefaks
(+47) 55 24 12 70

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies