IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Lommes Velvære

Wellness Coach for Herbalife

Vis i kart
33 11 25 33
liv-lomme@live.no

Mer informasjon

Herbalifes høykvalitetsprodukter og -systemer tilbyr:

  • suksessrik vektkontroll
  • forbedret ernæring
  • forbedret personlig pleie
  • en mulighet til å oppnå økonomisk belønning

Vitenskapelig satt sammen med tanke på din suksess Herbalifes nyskapende produkter er utviklet av forskere, leger og ernæringseksperter med tanke på ditt personlige mål om velvære. Mens Herbalifes naturinspirerte sammensetninger er designet for at et livslangt velvære skal være innen rekkevidde, så har du også en sjanse til å oppnå økonomisk fremgang med forretningsmuligheten!

Eksperter du kan stole på Herbalifes vitenskapelige råd, medisinsk utvalg og medisinsk råd, er de veiledende kreftene bak Herbalifes bransjeledende suksess. Dette teamet, som består av respekterte vitenskapelige eksperter, styrer utviklingen av Herbalife-produktene via forskning og produkttesting, slik at Herbalife oppfyller de strenge kravene som stilles til denne bransjen i dag.

Støtte du kan regne med::

Med et team som består av mer enn en million selvstendige distributører som selger Herbalife-produktene i 60 land over hele verden (årsomsetning på 1,8 milliarder amerikanske dollar), kan du være sikker på at du alltid får den støtten du trenger for å oppnå suksess. Når du er klar for å endre livet ditt, så vil vi med stolthet støtte suksessen din hvert eneste trinn på veien mens du:

  • når dine mål for ernæring, vektkontroll og personlig pleie
  • lærer mer om vår forretningsmulighet

Med Herbalifes kvalitetsprodukter og ekspertstøtte, er det enkelt for deg å se godt ut, føle deg på topp og leve så bra som mulig. Oppdag Herbalife og oppdag samtidig et livslangt velvære.

Lommes Velvære holder til på besøksadressen Tvedalen, 3295 Helgeroa. Foretaket ble startet i 2008-02-25 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-04-01 og som et Enkeltpersonforetak. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Lommes Velvære på telefon 33 11 25 33 og ved å . Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Tvedalen, 3295 Helgeroa
Postadresse Lerungsand Tvedalen, 3295 Helgeroa
 
Epost
liv-lomme@live.no
Telefon
(+47) 33 11 25 33
Mobiltelefon
(+47) 469 64 757

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies