IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Løiten Lys (Førde Lys AS)

Vis i kart
57 82 14 00

Mer informasjon

Løiten Lys AS har en utstillingsflate som dekker nærmere 3000 m² i fire etasjer av det som tidligere var Løiten Brænderis saft- og syltetøyfabrikk. Takket være de opptil flere meter høye utstillingsoppsatsene og de utrolige variantene av lys, trekker Løiten Lys AS et stadig økende publikum fra hele landet. Utstillingene er en opplevelse du seint vil glemme.

De dekorative og fantasifulle lysene er også fine gaver.

Løiten Lys kjennetegnes ellers av sitt ubeskrivelige miljø. Ikke minst de unike grottene er opplevelser du vil huske lenge. Ei isgrotte i kjelleren fører direkte inn til en liten juleavdeling. I vår toppetasje finner du den fantastiske dryppstensgrotten.

Brænderiet har kafé/restaurant, og flere hyggelige småbutikker som er verdt et besøk.

Løiten Lys kan besøkes av grupper uten forhåndsbestilling, men for å kunne yte best mulig service vil vi helst vite om gruppebesøk på forhånd.

Løiten Lys (Førde Lys AS) holder til på besøksadressen Hellevang. Foretaket ble startet i 2004-06-10 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-06-18 og som et Aksjeselskap. Løiten Lys (Førde Lys AS) driver i bransjene "Teppebutikker" og "Øvrig butikkhandel". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Løiten Lys (Førde Lys AS) på telefon 57 82 14 00. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Hellevang
Postadresse Hellevang
 
Telefon
(+47) 57 82 14 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies