IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Lødingen Mottakssenter

Vis i kart
76 93 30 00
lodingen.mottak@hero.no http://www.hero.no/Mottak/Mottak/Loedingen

Mer informasjon

Lødingen mottaksenter har for tiden 174 beboere. Mottaket er desentralisert, og disponerer ti hus i forskjellige størrelser, samt et tidligere hotell som nå utgjør hovedbygningen.

I hovedbygningen er det tilgang til biljardbord og bordtennis, og i underetasjen er det et fullt utstyrt treningsrom som beboerne har tilgang til. Der er det også daglige aerobic, instruert av kvinnene på mottaket.

Barnebasen ligger også i hovedbygningen, og er tilgjengelig for barna tre timer daglig mens foreldrene er på skolen. Bygningen inneholder videre tv-rom og internettrom. Det er forøvrig også internettforbindelse i alle beboerenhetene.

Mottaket disponerer idrettshallen tre timer i uka. Den brukes til volleyball- og fotballtreninger. Beboerne har også tilgang til svømmebassenget når dette er åpent. I sommersesongen blir det trent både volleyball og fotball utendørs.

Kvinnegruppa driver en bruktbutikk som er åpen hverdager, og en dag i uken arrangerer de bingo. Det er også turdag hver fredag.

Mottaket har åtte ansatte, herunder mottaksleder, sosialkonsulent/nestleder, informasjonskonsulent, økonomiansvarlig, helsesøster, en miljøarbeider som er barnefaglig ansvarlig, en miljøarbeider/tiltaksansvarlig og en vaktmester.

Kontaktinformasjon

http://www.hero.no/Mottak/Mottak/Loedingen

Besøksadresse Rådhusveien 11, 8411 Lødingen
Postadresse Sjøvegen 7, 8410 Lødingen
 
Epost
lodingen.mottak@hero.no
Telefon
(+47) 76 93 30 00
Telefaks
(+47) 51 51 74 71

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies