IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Lode Ride Og Terapisenter
Vis i kart
926 04 440
erklode@online.no www.loderidesenter.no

Mer informasjon

Lode ride- og terapisenter er plassert mellom riksvei 44 og Nærbø sentrum. Her er det til vanlig rundt 45 hester, og en rekke andre dyr som hunder, katter, kaniner og griser. Vi driver rideskole i tillegg til utleie av stallplass. På senteret har vi både ridehall, utebane og rundpadock, som kan benyttes av alle som leier stallplass eller er på ridetime. Vi legger vekt på et godt miljø, og har derfor gjevnlige stallmøter for å opprettholde et best mulig miljø. Vi har både hobbyryttere og konkurranseryttere på stallen. Dette er en stall med fokus på dressur, men det betyr ikke at de som ikke fokuserer på dressur ikke er velkomne!

Lode Ride Og Terapisenter

holder til på besøksadressen Lodevegen 64, 4365 Nærbø. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-08-21 og som et Enkeltpersonforetak. Lode Ride Og Terapisenter driver i bransjene "Hest og ridning", "Ridesentre og rideskoler" og "Øvrige idrettsklubber og foreninger". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Lode Ride Og Terapisenter på telefon 926 04 440, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.loderidesenter.no

Besøksadresse Lodevegen 64, 4365 Nærbø
Postadresse Lodevegen 64, 4365 Nærbø
 
Epost
erklode@online.no
Telefon
(+47) 926 04 440

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies