IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Ljabruskolen - Steinerskole For Elever Med Spesielle Behov
Vis i kart
22 62 98 90
ljabruskolen@steinerskolen.no www.ljabruskolen@steinerskolen.no

Mer informasjon

Ljabruskolen, som tidligere het Helsepedagogisk Rudolf Steinerskole, ble startet i 1984 på initiativ fra foreldre til to barn med spesielle behov. I dag har skolen 34 elever fordelt på grunnskole og videregående trinn. Elevene går i klasser etter alder, ikke funksjonsnivå. Til grunn for undervisning på de forskjellige klasetrinn ligger læreplanen for Steinerskolene.

Undervisningen skal svare til elevenes aldersrelaterte fysiske og sjelelige behov.

Skoledagen begynner med hovedfagsundervisningen. Hovedfag varer i 90 minutter og inneholder tre deler. Den rytmiske delen består i samtale, sang, vers, bevegelse og en gjennomgang av dagsplanen. Delen med periodundervisning går over flere uker og tar for seg temaer fra læreplanen. I den tredje delen bearbeides temaundervisningen kunstnerisk ved for eksempel tegning eller dramatisering.

Etter et langt friminutt er det to fagtimer med fag som eurytmi, håndarbeid, lesing/skriving, maling og dataundervisning.

Ljabruskolen - Steinerskole For Elever Med Spesielle Behov

holder til på besøksadressen Ljabrubakken 50, 1165 Oslo. Foretaket ble startet i 1989-12-31 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-02-24 og som et Sti. Ljabruskolen - Steinerskole For Elever Med Spesielle Behov driver i bransjen "Spesialundervisning". Foretaket har 30 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ljabruskolen - Steinerskole For Elever Med Spesielle Behov på telefon 22 62 98 90, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ljabruskolen@steinerskolen.no

Besøksadresse Ljabrubakken 50, 1165 Oslo
Postadresse Ljabrubakken 50, 1165 Oslo
 
Epost
ljabruskolen@steinerskolen.no
Telefon
(+47) 22 62 98 90
Telefaks
(+47) 22 62 98 91

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies