IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Litex AS

Pusse opp badet? -Litex - et unikt våtromsystem!

Vis i kart
33 48 99 70
regnskap@litex.no www.litex.no

Mer informasjon

Litex® Våtromsystem gir deg et trygt og vanntett bad, raskt og enkelt. Tenker du på å pusse opp badet, men lar det bli med tanken fordi du synes det blir for tidkrevende og dyrt? Da kan Litex Våtromsystem være løsningen for deg.

Litex fungerer både som en byggeplate og som membran og er et ypperlig produkt når man skal pusse opp et bad raskt og enkelt. Om man samtidig ønsker seg et bad som er vanntett og hvor du unngår at det oppstår skadelig sopp og råte er Litex Våtromsystem produktet for deg.

Litexplatene kan benyttes til forsegling av vegg, gulv, til å bygge inn badekar og konstruere innredninger som hyller og benker. Litexplatene forsegles i skjøter og skruegjennomføringer med tilhørende mansjetter og festebånd. Selve plateflaten er vann- og damptett og skal ikke påføres smøremembran. Litexplaten har i tillegg isolerende egenskaper.

Litex Våtromsystem er norskprodusert og og det ligger lang forskning og moderne teknologi bak. Du får damptett trygghet tilpasset norsk byggeskikk og klima.

Trenger badet et løft? Puss opp med Litex Våtromsystem.

Kontaktinformasjon

www.litex.no

Besøksadresse Pindsleveien 4, 3221 Sandefjord
Postadresse Postboks 1073, 3204 Sandefjord
 
Epost
regnskap@litex.no
Telefon
(+47) 33 48 99 70
Telefaks
(+47) 33 48 11 30

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies