IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Lister Vvs

Vis i kart
901 58 772
bjorn@lister-vvs.no www.lister-vvs.no

Mer informasjon

Informasjon om Lister VVS Lister VVS er ett VVS firma med svært erfarne og engasjerte medarbeidere. Vi har satt oss som mål at vi skal ha medarbeidere som kan faget og som har en faglig stolhet for det arbeidet de utfører i løpet av arbeidsdagen. En ansatt som er stolt av sitt utførte arbeid leverer også arbeider som bestiller kan bli fornøyd med og vårt mål er alltid en fornøyd kunde. Til å hjelpe oss med å oppnå vårt mål har vi gjennomført følgende tiltak: Nye ansatte fra jan / febr 2010. Øyvind Storbukås begynner i januar. Øyvind har arbeidet innenfor faget i snart 15 år. Han begynte som blikkenslager og var med på installasjon av ventilasjonsanlegg og arbeider i dag som prosjektleder for en del av våre prosjekter. Birger Helle begynner hos oss den i februarHar har arbeidet innenfor faget i 30 år. Han har arbeidet både med installasjon av ventilasjonsanlegg og bekledning av bygg som blikkenslager, pipehatter og beslag på mål fra kunder. Skal noe lages i blikk kan Birger lage det. Ingeniørarbeider, planlegging, tegning og beregninger utfører vi selv, men i den grad det er behov engasjerer vi også spesialister hvis det er behov for dette. Nytt verksted Dyktige ansatte må ha gode arbeidsforhold og godt verktøy. Uten dette kan ikke resultatet bli optimalt. Vi har derfor gått til innkjøp av ny platesaks, plateknekke og nødvendig utstyr i forbindelse med opprettelsen av vårt verksted. Her vil vi få gode arbeidsforhold slik at vi kan presentere gode produkter for våre kunder.

Lister Vvs holder til på besøksadressen Kirkeveien 59, 4580 Lyngdal. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2003-12-16 og som et Enkeltpersonforetak. Lister Vvs driver i bransjen "Ventilasjon- og klimaanlegg". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Lister Vvs på telefon 901 58 772, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.lister-vvs.no

Besøksadresse Kirkeveien 59, 4580 Lyngdal
Postadresse Kirkeveien 59, 4580 Lyngdal
 
Epost
bjorn@lister-vvs.no
Telefon
(+47) 901 58 772
Mobiltelefon
(+47) 901 58 772
Telefaks
(+47) 38 34 36 19

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies