IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Lista Treindustri AS

Vis i kart
38 39 41 00
post@liga.no www.liga.no

Mer informasjon

Velkommen til Lista Treindustri AS!

Lista Treindustri startet opp som et snekkerverksted i 1964. På den tiden produserte vi dører, vinduer, trapper, kjøkken og selvfølgelig leddporter. På begynnelsen av 80 tallet hadde imidlertid etterspørselen etter leddporter blitt så stor at det ble besluttett å satse 100% på produksjon av leddporter.

Siden den gang har Lista Treindustri levert LIGA garasjeporter til nær sagt hver bygd og by i hele vårt landstrakte land. I dag har vi et stort forhandlernett spredt over hele landet. Våre uisolerte treporter og isolerte stålporter leveres i et stort utvalg. Alle garasjeportene kan om ønskelig leveres med matchende dør.

Kvalitetsmessig representerer LIGA garasjeporter det beste på markedet; alle porter er testet og godkjent av et uavhengig testinstitutt i henhold til gjeldene norsk standard NS_EN 13241-1. Hos LIGA-porten vil du ikke få tilbud om å oppgradere til et moderne og sikrere beslag mot et pristilbud – det er allerede inkludert i prisen.

Vi leverer også Liftmaster portåpnere og tilbehør fra Chamberlain – verdens største produsent av portåpnere.

Liga-porten – utviklet, testet og godkjent for din sikkerhet.

Søkeord for Lista Treindustri AS:

Vest-Agder, Farsund, Vanse, Snekkerverksteder,Dør, Dører, Dører og porter, Dører og Vinduer, Garasje, Garasjeport, Garasjeporter, Garasjer og garasjeporter, Industriporter, Liftmaster, Liga porten, Porter, Portåpnere, Slidedører, Stålporter

Lista Treindustri AS holder til på besøksadressen Industriveien 3, 4560 Vanse. Foretaket ble startet i 1987-09-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1988-09-28 og som et Aksjeselskap. Lista Treindustri AS driver i bransjene "Bygningsartikler - Produksjon", "Garasjer og portsystemer" og "Snekkere". Foretaket har 12 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Lista Treindustri AS på telefon 38 39 41 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.liga.no

Besøksadresse Industriveien 3, 4560 Vanse
Postadresse Industriveien 3, 4560 Vanse
 
Epost
post@liga.no
Telefon
(+47) 38 39 41 00
Mobiltelefon
(+47) 480 75 015
Telefaks
(+47) 38 39 43 20

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies