IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Lindesnes Kommune Tre & Tekstil

Vis i kart
38 25 73 70
kunde@treogtekstil.no http://www.lindesnes.kommune.no/organisasjon/sektor-helse-og-omsorg/tre-a-tekstil

Mer informasjon

Tre & Tekstil er et kommunalt tiltak med tilrettelagt arbeid for mennesker med psykisk utviklingshemming. Arbeidssenteret har basis i en bedriftsmessig tankegang og er beliggende i Hestehaven industriområde.

Tre & Tekstil har en forretningside som baserer seg på at mennesker med psykisk utviklingshemming og funksjonsfriske – i fellesskap kan etablere en arbeidsplass som representerer en ressurs i forhold til øvrig arbeidsliv og samfunn. Det skal være et overordnet mål at den produksjon som skjer ved Tre & Tekstil skal være etterspurt av samfunnet.

Lindesnes Kommune Tre & Tekstil holder til på besøksadressen Hesthaven, 4520 Lindesnes. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2005-02-10 og som et Underavd. Lindesnes Kommune Tre & Tekstil driver i bransjene "Tekstiler og utstyrsvarer", "Tekstiler og utstyrsvarer - Produksjon", "Trevarer - Produksjon" og "Vernet arbeid". Foretaket har 8 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Lindesnes Kommune Tre & Tekstil på telefon 38 25 73 70, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.lindesnes.kommune.no/organisasjon/sektor-helse-og-omsorg/tre-a-tekstil

Besøksadresse Hesthaven, 4520 Lindesnes
Postadresse Postboks 183 Vigeland, 4524 Lindesnes
 
Epost
kunde@treogtekstil.no
Telefon
(+47) 38 25 73 70

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies