IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Lilleval Barnehage AS

Vis i kart
404 33 323
post@val.vgs.no www.val.vgs.no

Mer informasjon

Velkommen til Lilleval Barnehage AS!

Lilleval barnehage AS på Lauga er en liten barnehage med 18 plasser i alderen 0-6 år, og i tillegg har vi SFO – tilbud. Vi har ledige plasser, og ønsker alle velkommen.

Lilleval er en matpakkefri barnehage, der barna får alle måltidene.

Barnehagen har utvidet kristen formålsparagraf. Det vil si at barna får høre en fortelling fra Bibelen hver uke, vi synger noen kristne sanger og ellers ønsker vi at hverdagen vår skal være preget av kristne verdier, som tilgivelse, respekt, nestekjærlighet og ærlighet.

Barnehagen har god plass både ute og inne. Vi har en stor lekeplass med ballbinge og andre lekeapparater. Vi syns det er flott å være ute, og vi går gjerne på tur. Vi har flere turplasser i nærheten der både små og store koser seg. Gamma er et populært turmål.

Lilleval er en privat barnehage som eies av Val videregående skole AS.

Det gjennomføres samordnet opptak for alle kommunale og private barnehager i kommunen. Søknadsfristen for hovedopptaket er 1. april, men det er mulig å søke hele året.

Søknadsskjema fås i barnehagen eller ved henvendelse til Servicekontoret, Nærøy kommune. Søknadssskjema med veiledning, samt informasjon om samordnet opptaksprosess er også lagt ut på kommunens hjemmeside: www.naroy.kommune.no

Søknad sendes til: Lilleval barnehage AS, Strand, 7970 Kolvereid.

Kom gjerne innom å besøk oss på Lilleval!

Kontaktinformasjon

www.val.vgs.no

Besøksadresse Strand, 7970 Kolvereid
Postadresse Val, 7970 Kolvereid
 
Epost
post@val.vgs.no
Telefon
(+47) 404 33 323
Telefaks
(+47) 74 38 90 01

Last ned visittkort
Del av Nærøy Kommune Barnehager og Skoler
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies