IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Lilleba AS

Lilleba er medlem av IEH!

Vis i kart
51 11 34 14
silje@lilleba.no http://nettbutikk.lilleba.no/

Mer informasjon

Initiativ for etisk handel (IEH) er et forpliktende partnerskap mellom næringsliv, fagbevegelse, organisasjoner og offentlige instanser. IEH er en pådriver og et ressurssenter for etisk handel. Etisk handel innebærer at bedrifter og andre aktører bidrar til forbedringer når det gjelder arbeidsforhold og miljø i sin eksisterende leverandørkjede.

Vi har valgt å produsere i Sør-Korea, som har gode arbeidsforhold for de ansatte og en sterk fagforening. Det er alltid like hyggelig å komme på besøk, gå gjennom produksjonen og spise middag med direktøren i sy-fabrikken. Han sier at det viktigste i livet, etter hans kone og barn, er arbeiderne i fabrikken. Og vi ser at han mener det.

Lilleba AS holder til på besøksadressen Strandveien 31, 3530 Røyse. Foretaket ble startet i 1996-12-17 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-02-13 og som et Aksjeselskap. Lilleba AS driver i bransjene "Investeringsselskaper" og "Porteføljeinvesteringer". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Lilleba AS på telefon 51 11 34 14, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://nettbutikk.lilleba.no/

Besøksadresse Strandveien 31, 3530 Røyse
Postadresse Postboks 3, 3502 Hønefoss
 
Epost
silje@lilleba.no
Telefon
(+47) 51 11 34 14

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies