IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Lightcom AS

Vis i kart
22 73 32 76
lightcom@lightcom.no www.lightcom.no

Mer informasjon

Lightcom er en kreativ og komplett belysningsleverandør som fokuserer på å levere kvalitetsprodukter som ivaretar dine behov.

Med 25 års erfaring fra bransjen og over 10 år som leverandør av Delta Light i Norge har vi en unik kunnskap om hva, hvorfor og hvordan man skal planlegge lysanlegg innen alle sektorer i markedet fra butikkbelysning til det private hjem. Vi gir dere input på hvilke armaturer og lyskilder man skal velge til hvilket formål samt hvor og hvordan det skal plasseres for å få optimal effekt.

Vi er en komplett leverandør på alle dine behov innen belysning, tilbehør og lysstyring. Hos oss får du alt på et sted og kun en leverandør å forholde deg til.

Vi dekker alle segmenter av markedet og hos oss finner du kompetanse innen alle segmenter innen belysning. Vi har lang erfaring med leveranse av belysning til butikk (allmenn og effektbelysning). Vi er meget sterke på belysning av private hjem og de utfordringer som ligger der. Vi er heller ikke fremmed for leveranse av belysning til kontor og offentlig sektor da spesielt til soner som inngangsparti, resepsjon, kantine og andre sosiale områder som barer, utesteder, restauranter, butikker, frisører, osv.

Lightcom Gallery er en av Norges eneste lysgallerier og er en kreativ møteplass for lys og styring. Hos Lightcom Gallery kan du nyte utstillingen av de kreative armaturene fra blant annet Delta Light.

Ideen bak Lightcom Gallery kommer fra Per Braathen som er grunnleggeren av Lightcom AS, han har 25 års erfaring fra lysbransjen. Han har åpnet et galleri hvor kreativitet og kunnskap skal stå i fokus. Lightcom Gallery er en møteplass hvor nye trender innen belysning, lyd, bilde og styring settes på dagsorden.

Kontaktinformasjon

www.lightcom.no

Besøksadresse Hovfaret 8, 0275 Oslo
Postadresse Postboks 2021 Vika, 0125 Oslo
 
Epost
lightcom@lightcom.no
Telefon
(+47) 22 73 32 76
Mobiltelefon
(+47) 959 18 490
Telefaks
(+47) 22 73 34 92

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies