IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Lekven Dykkerservice

Undervannsentreprenør som tilbyr dykkertjenester, foto, video, inspeksjoner, standbydykker, mekanisk arbeid, undervannsinstallasjoner,søk og fiskeoppdrettsjekk

Vis i kart
959 98 033
post@lekvendykkerservice.no www.lekvendykkerservice.no

Mer informasjon

Velkommen til Lekven Dykkerservice

Lekven Dykkerservice er et undervannsentrepenør firma, som utfører diverse arbeidsoppdrag under vann. Firmaet ble opprettet 16. mai 2007, men har allerede vært med på en rekke oppdrag, og skapt en solid erfaring, og kommer til å vokse seg større i løpet av de neste årene, både erfaringsmessig, og utstyrsmessig.

Trenger du fortøyningsutstyr, ta kontakt, og vi kan anskaffe deler av, eller alt du trenger, eventuellt kommer vi og tar en vurdering av hva du trenger. Vi følger, og retter oss etter Arbeidstilsynets ” Forskrift om dykking”, noe som gjør at sikkerheten er i høysetet. Vi er nøye på årlig sertifisering av utstyr, og avbryter dersom noe er defekt eller ikke tilfredstiller kravene. Det er utarbeidet instrukser og prosedyrer, som skal forhindre tap eller skade på menneskeliv, og materiell. Deriblant også beredskapsplaner, dersom uhellet skulle være ute. Vi driver internopplæring av eget personell, for å forsikre oss om at samtlige som innvolveres i utstyr eller operasjoner, er i stand til å bruke utstyret, og handle dersom det skulle svikte.

Vi innehar blant annet maritim teknisk bakgrunn, og sitter på kompetanse til å ta gode tekniske vurderinger ved fartøysinspeksjoner ol.

Ta gjerne kontakt eller se vår hjemmeside for mer informasjon

Kontaktinformasjon

www.lekvendykkerservice.no

Besøksadresse Nilsavegen 110, 5206 Os
Postadresse Nilsavegen 110, 5206 Os
 
Epost
post@lekvendykkerservice.no
Telefon
(+47) 959 98 033
Mobiltelefon
(+47) 959 98 033

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies