IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Leksehjelpen - Alle Kan!

Vis i kart
450 07 117
ma-boho@online.no www.leksehjelpen.vpweb.no

Mer informasjon

Leksehjelpen er et Enkeltpersonforetak. Foretaket er registrert i Brønnøysundregistene; Enhetsregisteret og Foretaksregisteret. Formålet er å kunne tilby leksehjelp til elever og studenter på alle nivå.

Annonsene du ser her på Leksehjelpen.no er fra leksehjelpere som tilbyr leksehjelp innen sine fagområder. De er ikke ansatt hos Leksehjelpen, som innebærer at Leksehjelpen ikke er en del av avtaler som inngås mellom tilbyder og kunde.

Pris for å motta leksehjelp vil variere med klassetrinn, bosted mm. Be om et tilbud fra den enkelte annonsør før avtale inngås.

Alle som tilbyr sine tjenester på våre nettsider må være registrert hos Leksehjelpen med navn, adresse, telefon, og epost for å kunne tilby sine tjenester. Av hensyn til våre annonsører vises ikke alle disse opplysningene på våre nettsider. Du tar kontakt med den enkelte annonsør ved å bruke kontaktskjemaet under hver annonse.

Velger du som kunde å registrere deg, (frivillig), slipper du å fylle ut navn og epost når du kontakter en leksehjelper, samtidig som leksehjelperen får de opplysningene han eller hun trenger for å kontakte deg.

Leksehjelpen foregår ikke bare hjemme hos eleven, men hos leksehjelperen, på skolen og noen ganger på foreldrenes arbeidsplass.

Leksehjelpen - Alle Kan! holder til på besøksadressen Grunnstollvegen 25, 7790 Malm. Foretaket ble startet i 2009-08-19 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-09-24 og som et Enkeltpersonforetak. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Leksehjelpen - Alle Kan! på telefon 450 07 117, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.leksehjelpen.vpweb.no

Besøksadresse Grunnstollvegen 25, 7790 Malm
Postadresse Grunnstollvegen 25, 7790 Malm
 
Epost
ma-boho@online.no
Telefon
(+47) 450 07 117
Mobiltelefon
(+47) 450 07 117

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies