IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Lekeplasskontrollen Da

Vis i kart
35 95 51 61
post@lekeplasskontrollen.no www.lekeplasskontrollen.no

Mer informasjon

Lekeplasskontrollen er antagelig den eneste 100% uavhengige og uhioldede og samtidig lands dekkende leverandør av lekeplasskontroll-tjeneste, IK-system, og kompetanseheving i bransjen. Dette er da også KUN det vi leverer! Noe lekeplasseiere bekrefter igjen og igjen at de verdsetter. Det er nok av leverandører som praktiserer bukken og havresekken mht kontroll og salg. Vær opmerksom!

Vi er en kunnskapsbedrift med hoved fokus på; barn & unge‰s oppvekstarenaer, sunt bondevett, etterettelig informasjon om regelverk og løsninger som ikke hindrer barn‰s utvikling, men som gir muligheten til å prøve og feile, gir mestrings-opplevelser og retten til å slå seg, vrikke en fot eller brekke en arm. Ja, vi er tilhenger av at "learning by doing" er ok, men ikke "dying while trying" ! Mye av dette var avgjørende for at Private Barnehagers Landsforbund, som organiserer over 1800 private barnehager, etter grundige undersøkelser valgte oss som samarbeidspartner på dette feltet. Bedre anerkjennelse får vår kompetanse, possisjon og våre produkter er ikke lett å få!

Vi har fokus på å forhindre de alvorlige skadene som kan være livstruende eller lemlestende. At involverende IK kan være gøy når en kommer i gang med det, og at FDV (Forvaltning Drift og Vedlikehold) er lurt både mht sikkerhet og ikke minst økonomi. Det er viktig for foreldre og andre ansvarspersoner at en arbeider for en "tryggere lekehverdag for barn og voksne"

  • Hovedproduktene våre er årskontroll og Intern-kontrollsystemer for lekeplasser. Som oftest i en avtale form der vi gjør årskontroll, reviderer IK samt bidrar ved samtaler og rent praktisk sammen med eiere finner enkle og gode løsninger for en tryggere hverdag.

  • Vi har i samarbeide med våre kunder utviklet et enkle og selvforklarende IK system som de bruker for å oppfylle myndighetenes krav til IK for lekeplassen. På dette området er vi antagelig ledende i landet mht etterrettelighet, nøyaktighet og å skape totaloversikt på uteområdet for våre kunder. Tiltaksforslag og ombyggingsprosjekter tar vi og.

  • Vi kontrollerer HELE uteområdet iht ALLE gjeldende norske myndighetskrav. Ikke bare iht standarden eller kun kontroll av lekeplassutstyret over bakken! Gjerde, tomt, dører og vinduer - dva alt f.o.m. husveggen t.o.m. gjerdet i barnehagene.

  • Våre brukere sier og at vi har den desidert beste nettesiden mht ettrettelig informasjon om lekeplasser som finnes på Norsk på nettet. Vi håper de har rett! Prøv On-line regel kurset selv!

  • Ved at vi tar for oss ALT på uteområdet er vi med på å skape sikkerhet over tid – ikke skippertak metoden. Gode & sunne vurderinger basert på kunnskap & erfaringer skal sikre at vi ikke unødig hindrer barns naturlige lek, utfoldelse, og utvikling. VI ønsker IKKE å bidra til å ødelegge lekeområder!

  • For å sikre dette er alle våre inspektører aktivt utøvende og personsertifiserte av Det Norske Veritas. Vi er også meget aktive i et nettverk i Norge der vi bl a er kursleder foredragsholdere på kursene som leder frem til sertifisering for Veritas i regi av Norsk Lekeplass Forum – en ideell stiftelse for dette arbeidet

  • Det er kunden som må fortelle oss hva behovet er. Vi streber hele tiden etter at våre produkter skal være så behovorienterte, tydelige, lettelest, og konkrete som mulig. De skal på best mulig måte løse kundens behov for oversikt og egenkontroll. Våre produkter er derfor utviklet, og videreutvikles kontinuerlig i samarbeide med noen av våre kunder.

  • Lekeplasskontrollen er en samarbeidspartner for sine kunden over tid mht ALT for uteområdet med unntak av salg av fysiske produkter. DET kjøper kunden inn selv. Som helt uavhengig, og uhildet og med 10 års erfaring i lekeplassbransjen, som sørger for at vi kjenner den uvanlig godt, gjør at vi fungerer som en kunnskapsrik, erfaren og trygg veileder og bidragsyter der våre kunder trenger spisskompetanse.  

Lekeplasskontrollen Da holder til på besøksadressen Gamlegata 34, 3810 Gvarv. Foretaket ble startet i 2004-01-08 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-03-03 og som et Ansvarlig selskap med delt ansvar. Lekeplasskontrollen Da driver i bransjen "Tekniske prøver og analyse". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Lekeplasskontrollen Da på telefon 35 95 51 61, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.lekeplasskontrollen.no

Besøksadresse Gamlegata 34, 3810 Gvarv
Postadresse Gamlegata 34, 3810 Gvarv
 
Epost
post@lekeplasskontrollen.no
Telefon
(+47) 35 95 51 61
Telefaks
(+47) 35 95 62 26

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies