IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Lefdal Installasjon AS

Lefdal Installasjon leverer alle typer elektroinstallasjoner til alle typer bygg: eneboliger, offentlige bygg og næringsbygg i Oslo og Akershus. Som totalleverandør kan vi utføre alle typer sterk - og svakstrømsarbeid.

Vis i kart
02514
lefinst@lefdal.no www.lefdal.no/

Mer informasjon

Lefdal Installasjon leverer alle typer elekroinstallasjoner til alle typer bygg - eneboliger, offentlige bygg, og næringsbygg. Oppdragene varierer fra små enkeltinstallasjoner til omfattende totalleveranser.

Som totalleverandør kan vi utføre alle typer sterk -og svakstrømsinstallasjoner.

Vi står for hele installasjonsprosessen, fra planlegging og prosjektering til etterkontroll. Vi er også spesialister på drift, service og vedlikehold av elektroinstallasjoner.

Lefdal Installasjon AS holder til på besøksadressen Bærumsveien 375, 1346 Gjettum. Foretaket ble startet i 1994-01-03 og registrert i brønnøysund-registrene 1994-02-01 og som et Aksjeselskap. Lefdal Installasjon AS driver i bransjene "Elektrikere" og "Elektroentreprenører". Foretaket har 161 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Lefdal Installasjon AS på telefon 02514, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.lefdal.no/

Besøksadresse Bærumsveien 375, 1346 Gjettum
Postadresse Bærumsveien 375, 1346 Gjettum
 
Epost
lefinst@lefdal.no
Telefon
(+47) 02514

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies