IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Last og Buss Østlandet AS

Vis i kart
906 39 506
www.daf-lbo.no

Mer informasjon

Verksted

Last og Buss ØSTLANDET AS tilbyr sine kunder et moderne verksted med det beste utstyr for å kune utføre en fagmessig-og effektiv jobb. Det sikrer våre kunder riktig pris til avtalt tid. På en rekke arbeidsoppgaver gis faste priser slik at kunden på forhånd vet kostnaden på service-og/eller reparasjonen.

Vi har godt utdannet personell, og våre medarbeidere gjennomgår kontinuerlig kurs og oppdatering slik at de til enhver tid kan utføre best mulig jobb.

Verkstedet inngår i DAF 24 timer serviceopplegg. Det er et nødserviceopplegg som gir våre kunder hjelp når-og hvor behovet måtte melde seg. I tillegg har vi eget nødservicetilbud for lokale kunder.

Verkstedet innehar alle godkjenninger, og tilbyr bl.a. PKK (EU-kontroll) på alle typer lastebiler, hengere, semitrailere, vare-og personbiler. Om du skal ha service, trenger reparasjoner, skal smøre bil/henger etc. er du alltid velkommen til oss.

Vi lover å gjøre vårt ytterste for at du skal bli godt fornøyd.

Godkjent for fartsskriveranlegg / byttesystemer

Last og Buss Østlandet AS holder til på besøksadressen Industrifeltet, Karlshus, 1640 Råde. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1992-01-21 og som et Aksjeselskap. Last og Buss Østlandet AS driver i bransjene "Bilverksteder", "Lastebilforhandlere" og "Motorvogner - Agentur og engros". Foretaket har 15 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Last og Buss Østlandet AS på telefon 906 39 506 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.daf-lbo.no

Besøksadresse Industrifeltet, Karlshus, 1640 Råde
Postadresse Postboks 74, 1641 Råde
 
Telefon
(+47) 906 39 506
Telefaks
(+47) 69 28 04 71

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies