IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Lås & Sikring AS

En samarbeidspartner til å stole på!

Vis i kart
74 21 68 80
ola.viken@laasogsikring.no www.laasogsikring.no

Mer informasjon

Vi ønsker å være en samarbeidspartner du kan stole på, og som leverer den kvalitet, sikkerhet og service du har krav på. Benytt deg av vår erfaring og kompetanse når du planlegger. Ethvert oppdrag krever sine individuelle løsninger som utfordrer vår kompetanse. Det liker vi.

Et oppdatert og oversiktlig låssystem er bedriftens viktigste sikkerhetstiltak. Et TrioVing sikkerhetssenter tilbyr låssystem i flere sikkerhetsnivåer, tilpasset dagens krav både for offentlige kontorer, bedrifter og boliger. Vi tilbyr også veiledning og hjelp til administrasjon av låssystemet, samt bistand hvis nøkler kommer på avveie.

Vi kan levere et bredt spekter av vridere, skilt, hengsler og beslag som ikke bare øker funksjonalitet og sikkerhet, men som også er utviklet og designet for å være stilriktig i forskjellige miljøer.

Vår spisskompetanse på dørautomatikk, el-mekaniske låser, lukkesystemer for branndører, spesialløsniger for funksjonshemmede og elektroniske adgangssystemer gjør at vi ved å kombinere produkter kan automatisere, tidsstyre og overvåke de fleste dører.

Bygningsloven setter strenge og spesielle krav til rømning- og branndører. Vi kjenner loven og kan levere ulike produktløsninger som sikrer både ansatte og verdier

Ta kontakt eller se vår hjemmeside for mer informasjon!

Kontaktinformasjon

www.laasogsikring.no

Besøksadresse Abel Meyers gate 7, 7800 Namsos
Postadresse Abel Meyers gate 7, 7800 Namsos
 
Epost
ola.viken@laasogsikring.no
Telefon
(+47) 74 21 68 80
Mobiltelefon
(+47) 902 03 176
Telefaks
(+47) 74 21 68 81

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies