IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Larsen Fotograf

Vis i kart
900 56 847
bjorn.erik@bel.no www.bel.no

Mer informasjon

BEL er kort for frilansfotograf Bjørn Erik Larsen, meg selv. Selv med oppvekst i Trondheim, Bergens erkerival by, endte jeg opp i Regnbyen etter et lite opphold i Oslo. Siden midten av 90-tallet har jeg bodd i Bergen, og slitt ut flere Gore-Tex jakker enn jeg kan telle.

Da jeg flyttet til Bergen, jobbet jeg som fotojournalist for Verdens Gang. Etterhvert begynte jeg også å jobbe for Bergens Tidende, og disse to er i dag de redaksjonelle hovedklientene mine. Jeg leverer også bilder til ukeblad, fagpresse, bildebyråer, årsrapporter, bedriftspresentasjoner og magasiner. I dag jobber jeg 50/50 redaksjonellt og kommersielt.

Jeg var tidlig ute i å omfavne den digitale arbeidsflyten, og har svært høy kompentanse på digital bildebehandling og distribusjon. For å øke kunnskapene innen disse feltene har jeg også informatikk og matematikk fag fra UiB.

Jobbmessig er jeg ekstra glad for "action-jobber". Jeg har allerede falt ut fra helikopter og blitt hengende under i sikkerhetstroppen en gang, men har nå lært å sjekke lengden på den selv. Det er ikke så ofte at jobbene er så høyt oppe, så heldigvis trives jeg godt på bakken og, blant annet på panseret til en rallybil

Larsen Fotograf holder til på besøksadressen Ulvhøyen 10, 5134 Flaktveit. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1999-04-28 og som et Enkeltpersonforetak. Larsen Fotograf driver i bransjen "Fotografering". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Larsen Fotograf på telefon 900 56 847, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bel.no

Besøksadresse Ulvhøyen 10, 5134 Flaktveit
Postadresse Ulvhøyen 10, 5134 Flaktveit
 
Epost
bjorn.erik@bel.no
Telefon
(+47) 900 56 847
Mobiltelefon
(+47) 900 56 847

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies