IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Langerud Cecilie H

Timebestilling på telefon 40 24 74 70. Velkommen!

Vis i kart
402 47 470

Mer informasjon

Energiterapi (healing) er en behandlingsform hvor fokuset er på hele mennesket både fysisk, psykisk og emosjonelt.

Vi har en fysisk kropp og en energi kropp. Akkurat som kroppen består av et nervesystem, består den også av et energisystem. Kroppen vår har en fantastisk selvhelbredene evne, men i energisystemet vårt kan det oppstå blokeringer som kan føre til sykdom, depresjon, smerte, utilpasshet, utbrenthet, indre stress, uro mm., som kan ha #x1fere årsaker, både fysisk, psykisk og emosjonelt.

Gjennom en healingbehandling, jobbes det på alle nivå, og gjennom å #x1enne årsak til blokkeringene, bevisst eller ubevisst, kan man løse opp disse blokkeringene, så energiene igjen kan #x1fyte fritt, og kroppen setter i gang en selvhelbredende prosess. Healing handler om å skape balanse på alle nivå.

Soneterapi går ut på å trykke/massere ulike soner under føttene som representerer forskjellige organe i kroppen. God e#x1dekt for stressrelaterte plager, fordøyelseproblemer, plager i luft og urinveier, migrene, hodepine, allergi mm.

Gjennoppretter kroppens naturlige balanse, og er velegnet også som forebyggende behandling.

Er utdannet i soneterapi og energiterapi ved Naturmedisinsk fagskole. Har grunnmedisin, psykologi, kost/ernæring og kinesisk medisin/østlig #x1eloso#x1e.

Er medlem av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon. Er utdannet Reikimaster og holder kurs i Reiki.

Timebestilling på telefon 40 24 74 70. Ønsker du nærmere innformasjon er du velkommen til å ta kontakt.

Langerud Cecilie H holder til på besøksadressen Løveåsen 65, 3280 Tjodalyng. Foretaket ble startet i 2010-11-27 og som et Enkeltpersonforetak. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Langerud Cecilie H på telefon 402 47 470. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Løveåsen 65, 3280 Tjodalyng
Postadresse Løveåsen 65, 3280 Tjodalyng
 
Telefon
(+47) 402 47 470
Mobiltelefon
(+47) 402 47 470

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies