IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Landro Benedicte H Kiropraktor

Vis i kart
55 26 55 60
www.vestkantklinikken.no

Mer informasjon

Vestkantklinikken er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer, fysioterapeuter, muskelterapeuter, akupunktører, coach og ergoterapeut. Vår har kontorer på Vannkanten, Kleppestø Senter, Sandsli Sportssenter og i Åsane. Ved å samle kompetansen fra de mest anerkjente behandlingsformene tilbyr vi det beste innen undersøkelse, behandling og forebygging av problemer innen muskel og skjelettlidelser.

Alle våre behandlere er universitets- eller høgskoleutdannet, og flere har i tillegg spesialutdannelse innen ulike felt. Det kan være vanskelig å velge rett behandling for sine plager. Vi gjør valget lettere for deg. Våre terapeuter kjenner hverandres fagområder, og samarbeider for å finne den optimale behandlingen.

LA OSS GJØRE INNTRYKK PÅ DEG

VELKOMMEN!

Landro Benedicte H Kiropraktor holder til på besøksadressen Vannkanten Lyderhornsveien 351, 5171 Loddefjord. Foretaket ble startet i 2012-08-03 og som et Enkeltpersonforetak. Landro Benedicte H Kiropraktor driver i bransjen "Kiropraktorer". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Landro Benedicte H Kiropraktor på telefon 55 26 55 60 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.vestkantklinikken.no

Besøksadresse Vannkanten Lyderhornsveien 351, 5171 Loddefjord
Postadresse Ekrhovdleitet 21, 5360 Kolltveit
 
Telefon
(+47) 55 26 55 60

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies