IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Lærum Ivar AS

Vis i kart
22 65 21 65
marienborg@ivarlaerum.no www.ivarlaerum.no

Mer informasjon

Vi er en rørleggerbedrift, etablert i 1949 av rørleggermester Ivar Lærum. Allerede den gangen spesialiserte selskapet seg på vannbårne varmeanlegg i bygårder og villaer. 1 1985 overtok man ansvar for all installasjon, drift og service på oljefyringsanleggene for Esso Norges kunder. I dag samarbeider vi med alle oljeselskapene.

Vi er i dag en totalleverandør av varmeanlegg for vannbåren varme basert på ulike energikilder. Olje-, gass-, el- eller bioanlegg, vi utfører alt fra prosjektering til installasjon, etterkontroll og service, på alle anleggets bestanddeler. Vi utfører selvfølgelig også tradisjonelle rørleggertjenester, men har spesialisert oss på byggets varmesentral og anlegg.

Selskapet har i dag 19 ansatte. 8 EO-sertifiserte oljefyringsteknikere, 4 rørleggere, 1 lærling, 2 elektrikere, 1 sanerer og en kompetent administrasjon. Hovedeierne, vvs-ingeniør Olav Lærum og rørleggermester Per Finne, er begge aktive i den daglige drift.

Hvert år har vi gleden av å betjene over 2.500 kunder. Våre kunder er villaeiere, borettslag, sameier, forretningsgårder, industri, forsvaret, stat og kommuner

Forretningsidé og strategi

Vår virksomhet er basert på et aktivt og langsiktig engasjement i områdene sentralvarme, fyringsteknikk, inneklima og sanitærarbeid. Ivar Lærum AS skal være en foretrukket samarbeidspartner på bakgrunn av høy kompetanse, sikkerhet, rasjonalitet og effektiv kommunikasjon med sine kunder.

Vi ønsker å skape et tillitsforhold mellom våre kunder og bedriften. Gjennom våre ansattes arbeid og tekniske kompetanse skal vi sikre våre kunder rasjonell drift og bedret totaløkonomi.

Kontaktinformasjon

www.ivarlaerum.no

Besøksadresse Haslevangen 45 B, 0579 Oslo
Postadresse Haslevangen 45 B, 0579 Oslo
 
Epost
marienborg@ivarlaerum.no
Telefon
(+47) 22 65 21 65
Telefaks
(+47) 22 65 20 20

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies