IO.NO

Fullversjon Nytt søk
 Lady Stilfull Interiør

Stilfullt - Elegant - Maskulint & deilig Nettbutikk

Vis i kart
http://www.Ladystilfull.com

Mer informasjon

Hei og velkommen til Lady Stilfull Interiør.

Er du på utkikk etter det unike? Det spesielle? Liker du svarte møbler og svarte detaljer? Liker du å blande det maskuline med det elegante? Liker du antikk? Da har du kommet til rett nettbutikk. Her håper jeg du finner det du er på jakt etter. Hvis du likevel skulle savne noe, så ta kontakt. Vi tar mer enn gjerne i mot forslag fra deg på andre varer og/eller artikler du ønsker!

Lady Stilfull Interiør er opptatt av god kvalitet på varene som er i nettbutikken, og satser derfor på solide og kjente leverandører. Vi skal også yte den beste servicen. Vi skal i hovedsak selge ulike interiørartikler, tekstiler, lamper og møbler.

Jeg har alltid drømt om å drive noe eget, og når man elsker å ordne og fikse med interiør var det egentlig ikke noe å lure på. Drømmen blir virkelig 1.oktober 2014. Lady Stilfull Interiør er en ren nettbasert interiørbutikk som blir startet av Camilla Kvam-Eriksen.

Lady Stilfull Interiør

holder til på besøksadressen Hvitstenveien 252, 1540 Vestby. Foretaket registrert i brønnøysund-registrene 2014-08-13 og som et Enkeltpersonforetak. Lady Stilfull Interiør driver i bransjene "Møbel- og interiørbutikker" og "Netthandel". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Lady Stilfull Interiør besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.Ladystilfull.com

Besøksadresse Hvitstenveien 252, 1540 Vestby
 

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies