IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ladegaj AS

Vis i kart
952 08 080
geir@ladegaj.no http://www.ladegaj.no/

Mer informasjon

Velkommen til Ladegaj AS!

Innehaver av Ladegaj Lyd Lys Scene AS, Geir Magne Jagedal hadde sin første DJ. jobb da han var 16. Som ganske ung utviklet en interessant og altoppslukende hobby seg til å bli noe mer. Etter den gang har det runnet mye vann i havet. Det ble oppdrag i både inn- og utland. Så investerte han i anlegg som gjorde at han kunne arrangere blant annet firmafester og julebord. Ryktet om denne kristiansanderen som valgte og satse på kvalitet, bredte seg. Det hele utviklet seg videre, til også å omfatte utstyr og alt som hører med av lyd, lys og scene til band og grupper. Les mer...

Ladegaj Lyd Lys Scene AS ble registrert i 01.06.89, og har vært i bransjen snart i 20 år, og er godt etablert på Sørlandet. Vi har opparbeidet et godt renome og et svært godt kontaktnett både i i innland og utland. Vi kan tilby alt innen underholdning, band, DJ.s, og showbusiness samt lyd, lys, scene, både utleie og salg. Vi tilbyr tjenestene våre til firma, hoteller, band, utstillere, og private som har behov for kvalitet hva angår lyd, lys, scene og bilde. Vi tilbyr også vedlikehold og reparasjon av lyd- & lysutstyr på vårt verksted i våre lokaler. Vi kan også tilby prosjektering og installasjon av lyd og lys, for alt slags bruk. Vi kan vise til topp referanser av meget bra utførte oppdrag i fra næringslivet rundt i Sør-Norge.

Vi kan tilby alt innen underholdning, band, DJ.s, og showbusiness samt lyd, lys, scene, både utleie og salg. Vi tilbyr tjenestene våre til firma, hoteller, band, utstillere, og private som har behov for kvalitet hva angår lyd, lys, scene og bilde.

Ta gjerne kontakt, eller gå til våre hjemmesider for mer informasjon!

Ladegaj AS holder til på besøksadressen Kirkeveien 79 A, 4580 Lyngdal. Foretaket ble startet i 1989-06-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-08-23 og som et Aksjeselskap. Ladegaj AS driver i bransjene "Arrangementservice - Konsulenter" og "Lys- og lydutstyr - Utleie". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Ladegaj AS på telefon 952 08 080, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.ladegaj.no/

Besøksadresse Kirkeveien 79 A, 4580 Lyngdal
Postadresse Kirkeveien 79 A, 4580 Lyngdal
 
Epost
geir@ladegaj.no
Telefon
(+47) 952 08 080
Mobiltelefon
(+47) 945 61 118

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies