IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Lab-Tech AS

Leverandør av medisinske laboratorietester til laboratoer/sykehus-laboratorier/klinikker/legekontor.

Vis i kart
66 98 24 40
lab-tech@lab-tech.no lab-tech.no

Mer informasjon

Lab-Tech AS er en distributør for Bühlmanns laboratorier AG (www.buhlmannlabs.ch), Great Basin (www.gbscience.com), US, Pro-Lab Diagnostics (www.pro-lab.com), Storbritannia, GPMD (www.gpmd.dk), og Firefly Scientific (www.fireflyscientific.co.uk). Vårt mål er å være en viktig samarbeidspartner og leverandør av medisinske diagnostiske tester til sykehus og private laboratorier, samt til mindre private klinikker. Lab-Tech AS er et diagnostisk selskap med et spesielt fokus på gastroenterologi og har noen av markedets beste tester for calprotektin, Clostridium difficile, MRSA, matvareallergi, ACE, GHB, BAB ELISA, gangliosider etc. Vi er også veldig stolte av å distribuere PLS-Trident, den ledende vare-lager-styrings-system spesialdesignet for sykehuslaboratorier.

Calprotectin er stadig oftere et tema på gastroenterologiske kongresser, og nå sist på CCFA i Miami (des.13-15) var det i særdeleshet “mucosal healing” som var i fokus. At Buhlmanns calprotectin-test klarer å differensiere lavgradig inflammasjon fra inaktiv/svært aktiv inflammasjon gjør at man kan behandle inflammasjonen før denne gir pasienten plager, og derved unngå recidiv og komplikasjoner i senere faser. Vi har også spennende nytt om calprotectin-testing (turbidimetri) på vanlige klinisk kjemi-instumenter samt et nytt prøveinnsamlingskit hvor feces behandles i en lukket enhet. Dette er riktignok noe frem i tid, men det viser hvor mye vår leverandør, Bühlmann Laboratories AG i Sveits, satser på dette viktige produktet. 

C.difficile er et voksende problem på sykehusene, og vår satsing på dette området forventes å bli viktig for helsesektoren. Vår “Portrait Analyzer” fra Great Basin er revolusjonerende i sitt slag. Den har kvalitet som PCR, men er langt rimeligere og gir prøvesvar på under 90 minutter. Våren 2013 kommer en “nasal-swab” MRSA samt et diaré-panel for påvisning av enteropatogene agens, en tuberculose-test og flere andre.

Er det ønskelig med en rimelig screening-test for C.difficile har vi en meget pålitelig hurtigtest som heter ProFlow GDH, som i henhold til dokumentasjon skal kunne redusere behov for molekylærbiologisk konfirmasjon med ca. 80%. De som er GDH positive bør så testes på Portrait Analyser eller tilsvarende for bekreftelse av diagosen. 

ACE, GHB-testen, Melatonin og allergi (FlowCast BAT) (særlig matvareallergi) er også blitt mer i vinden. Vi har stor tro på at dette vil bli viktige produkter for oss i 2013 og årene som kommer.

Kontaktinformasjon

lab-tech.no

Besøksadresse Kolleveien 11 A, 1397 Nesøya
Postadresse Kolleveien 11 A, 1397 Nesøya
 
Epost
lab-tech@lab-tech.no
Telefon
(+47) 66 98 24 40
Mobiltelefon
(+47) 911 13 251
Telefaks
(+47) 23 50 19 88

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies