IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Kyst 1 AS

Vi tilbyr transport på sjø og land etter restplass prinsippet. På den måten kan vi tilby prisgunstig og fleksibel transport. Fortolling og stor lagerkapasitet!

Vis i kart
53 01 27 35
post@kyst1.no www.kyst1.no

Mer informasjon

SJØTRANSPORT: Norskekysten frekventeres ukentlig av 10–15 skip med sideport og krankapasitet. Svært mange av disse har ledig lastekapasitet.

Ved bruk av nettbaserte informasjonssystemer i kombinasjon med lang erfaring innen godstransport benytter vi ledig kapasitet på disse skipene etter restplass-prinsippet.

For Kyst1 sine kunder er dette prisgunstig, effektiv og miljøvennlig transport. Og ikke minst transport med høy fleksibilitet.

LANDTRANSPORT: Kyst1 har tilgang til flere store biltransportører hvor vi også disponerer restplasser. Slik kan vi tilby transport til de fleste store byer i Norge på en prisgunstig, effektiv og miljøvennlig måte.

FORTOLLING: Med mange års erfaring innenfor fortolling gir vi våre kunder en rask og effektiv behandling av eksport og importfortolling.

LAGRING: Med 700 kvm lager sentralt i Bergen tilbyr vi lagerservice, distribusjon og ekspedering av gods til destinasjoner over hele landet

Kontaktinformasjon

www.kyst1.no

Besøksadresse Fjordgaten 5, 5006 Bergen
Postadresse Fjordgaten 5, 5006 Bergen
 
Epost
post@kyst1.no
Telefon
(+47) 53 01 27 35

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies