IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kvilehytta AS

Overnatting i hytter på Kvilehytta i Åheim, med fantastisk utsikt over fjord og fjell på Sunnmøre

Vis i kart
900 58 453
post@kvilehytta.no www.kvilehytta.no

Mer informasjon

Overnatting, bading og laksefiske på Sunnmøre

Kvilehytta ligg på Åheim i Vanylven kommune. Åheim er ein tettstad på Nordvestlandet med ca 1000 innbyggarar. Med utgangspunkt her har ein mange muligheiter til å utforske lokalmiljøet og flotte dagsturar til fleire berømte turistattraksjonar, blandt anna Vestkapp som er Norges vestlegaste fjellplatå.

Hyttene ligg i ei hyttegrend like ved Kvilehytta Kafé/Restaurant. Stedet ligger 120 meter over havet og har praktfull utsikt over fjord, fjell og tettstedet Åheim.

Hyttene ligg i naturrike omgjevnader og har muligheiter for bading, fiske og skiturar.

200 meter fra hyttene ligger det eit fjellvatn med muligheit for badeliv. I dette fjellvatnet er det også gode fiskemuligheiter. Fiskekort kan kjøpas i kafeen. Laksefiske i Åheimselva kan også anbefales. Åheimselva er ei veldig god lakseelv.

Kvilehytta AS holder til på besøksadressen Åheim, 6146 Åheim. Foretaket ble startet i 2006-09-07 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-10-29 og som et Aksjeselskap. Kvilehytta AS driver i bransjene "Catering", "Hytteutleie" og "Restauranter". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kvilehytta AS på telefon 900 58 453, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.kvilehytta.no

Besøksadresse Åheim, 6146 Åheim
Postadresse Åheim, 6146 Åheim
 
Epost
post@kvilehytta.no
Telefon
(+47) 900 58 453

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies