IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kverneland Bil Stavanger-Sandnes AS

- Vi TAR ANSVAR -

Vis i kart
51 84 03 00
post@kvernelandbil.no www.kvernelandbil.no

Mer informasjon

Kverneland Bil AS har lange tradisjoner innen bilbransjen.

Virksomheten ble etablert i 1921, og har i alle år siden starten drevet forretningene uavbrutt. Selskapet er idag en nasjonal storaktør innen salg Ford, Volvo og Mazda-modeller, og har også et stort og rikholdig utvalg av brukte biler.

På Forus (Stavanger/Sandnes) ligger vår konsernadministrasjon, økonomiavdeling og øvrige fellesfunksjoner.

Kverneland Bil AS finner du “kysten rundt”, fra Steinkjer til Oslo. Vi leverer et komplett spekter av biltjenester, som strekker seg fra nybil- og bruktbilsalg til mekanisk verksted, delesalg, bilskadeavdelinger og miljøgodkjente lakkeringsverksteder. Vi tilbyr også finansiering, forsikring og komplett biladministrasjon.

Selv om vi har lang erfaring og etablert mange og varige kundeforhold, er morgendagens utfordring den viktigste. Gjennom evne til forandring og tilpasning vil vi forsatt tilstrebe å være markedets ledende aktør, som setter nye standarder for kvalitet, service og kundeoppfølging.

Vårt motto er: Vi tar ansvar! Det skal du oppleve når du møter oss.

Du er hjertelig velkommen til å prøve våre tjenester!

Kverneland Bil Stavanger-Sandnes AS holder til på besøksadressen Stokkamyrveien 26, 4313 Sandnes. Foretaket ble startet i 1996-12-18 og registrert i brønnøysund-registrene 1996-12-23 og som et Aksjeselskap. Kverneland Bil Stavanger-Sandnes AS driver i bransjene "Bilforhandlere" og "Bilverksteder". Foretaket har 17 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kverneland Bil Stavanger-Sandnes AS på telefon 51 84 03 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.kvernelandbil.no

Besøksadresse Stokkamyrveien 26, 4313 Sandnes
Postadresse Postboks 294 Forus, 4066 Stavanger
 
Epost
post@kvernelandbil.no
Telefon
(+47) 51 84 03 00
Telefaks
(+47) 51 84 03 53

Last ned visittkort
Del av Kverneland Bil
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies