IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kurs & Konferanseservice

FinnHotell.no Kurs og konferanseService

80 03 77 00
kundeservice@finnhotell.no www.finnhotell.no

Mer informasjon

Å samarbeide med en megler med 15 års erfaring kan fort lønne seg. Tjenesten er kostnadsfri og her er garantert ingen skjulte kostnader. Faktura for selve hotelloppholdet kommer direkte fra hotellet til deg. Ingen faktura fra meg.

Stiller du samme spørsmål til meg og til et hotell kan svarene noen ganger være litt forskjellig. At vi har forskjellig ståsted i markedet gjør at erfaringsgrunnlaget blir forskjellig. Det jeg kan si er at jeg ville ikke overleve dersom jeg skulle basere meg på “engangskunder”. Jeg må derfor levere det du forventer hver gang slik at du kommer tilbake med nye forespørsler. De fleste av mine brukere har en eller flere “hotellavtaler” der de er garantert en form for garantert pris. Ingen slike avtaler har medført at jeg har mistet kunder/brukere.

Prøv meg. Du kan takke nei til tilbudene dersom du mener de ikke er gode nok.

Kurs & Konferanseservice holder til på besøksadressen 2336 Stange. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1998-03-24 og som et Enkeltpersonforetak. Kurs & Konferanseservice driver i bransjene "Kurs og konferanselokaler" og "Messer og kongressentre". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kurs & Konferanseservice på telefon 80 03 77 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.finnhotell.no

Postadresse Postboks 127, 2336 Stange
 
Epost
kundeservice@finnhotell.no
Telefon
(+47) 80 03 77 00
Telefaks
(+47) 22 36 09 33

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies