IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kurer Grafisk AS

Vi skal skape verdi for våre kunder ved å bringe budskap!

Vis i kart
62 88 89 10
post@kurergrafisk.no www.kurergrafisk.no

Mer informasjon

Kurér Grafisk AS – vi bringer budskap

Når du har noe du ønsker å formidle, og en anelse om en målgruppe, kan vi i Kurér Grafisk bringe budskapet for deg. Etter avtale med den enkelte kunde bistår vi med idéutvikling, design, produksjon og distribusjon – hele eller deler av dette. Vår historie har vi i papirbaserte produkter, men i dag leverer vi budskap i alle former.

Ingen bedrifter og organisasjoner har ubegrensede resurser til kommunikasjonstilltak, om det skulle være aldri så ønskelig. Vi bidrar med å få mye ut av de rammene som er gitt – med fokus på at det er budskapet som er viktig – ikke størrelsen på fakturaen.

Ta kontakt med oss for en prat så bidrar vi med gode løsninger for deg og kundene dine. Vi legger stor vekt på at du skal trives med oss og hos oss: Blir du ikke tilbudt kaffe med det samme du kommer, må du hyle høyt!

Kurer Grafisk AS holder til på besøksadressen Norvald Strands veg 43, 2212 Kongsvinger. Foretaket ble startet i 1995-12-10 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-12-18 og som et Aksjeselskap. Kurer Grafisk AS driver i bransjene "Grafisk produksjon" og "Kopiering og hurtigtrykk". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kurer Grafisk AS på telefon 62 88 89 10, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.kurergrafisk.no

Besøksadresse Norvald Strands veg 43, 2212 Kongsvinger
Postadresse Norvald Strands veg 43, 2212 Kongsvinger
 
Epost
post@kurergrafisk.no
Telefon
(+47) 62 88 89 10
Telefaks
(+47) 62 88 89 11

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies