IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kundalini Yoga Skolen AS

Vis i kart
922 14 004
info@kundalini-yoga.no www.kundalini-yoga.no

Mer informasjon

Velkommen til Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegeslse, Helse & Bevissthet

Vi er et nytenkende og attraktivt yogasenter i Oslo og tilbyr et bredt og variert sammensatt tilbud av høy kvalitet fordelt på 300 kvm! Kundalini Yoga Skolen i Oslo består av ledende lærerkrefter og behandlere innenfor ulike yogatradisjoner og alternative disipliner som tilbyr ukentlig kurs, workshops, utdannelser og behandlinger.

Ung, gammel, gravid, foreldre, syk eller frisk - det er en tid for alt. Hos oss kan du finne din unike kombinasjon av helhetlige aktiviteter som gir akkurat det DU trenger for en hverdag med mer livsglede og bedre helse.

I Kundalini Yoga Skolen’s nye og innbydende lokaler i hjertet av Oslo ønsker vi å gi deg følelsen av å komme hjem. Et rom for autentisk samvær fylt med inspirasjon, bevissthet og bevegelses-glede i hverdagen!

Kundalini Yoga Skolen AS holder til på besøksadressen Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo. Foretaket ble startet i 2012-09-06 og som et Aksjeselskap. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kundalini Yoga Skolen AS på telefon 922 14 004, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.kundalini-yoga.no

Besøksadresse Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo
Postadresse Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo
 
Epost
info@kundalini-yoga.no
Telefon
(+47) 922 14 004
Mobiltelefon
(+47) 457 85 278

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies