IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kulturhuset

Et unikt sted - et nytt initiativ innen psykisk helse og i Europa - teater, musikk, billedkunst og kafé - et rikt tilbud for brukere og publikum

Vis i kart
959 07 969
eduard.myska@kulturhusetoslo.no www.kulturhuset.oslo.no

Mer informasjon

Vi vil etablere et kulturhus sentralt i Oslo som er byomfattende og som er spesielt tilrettelagt for mennesker med psykiske helseproblemer og åpent for publikum.

Her blir det reelle arbeidsplasser og opplæring i kulturelle aktiviteter for mennesker som har hatt eller har en psykisk sykdom dvs at Kulturhuset skal drives av mennesker med psykiske helseplager sammen med profesjonelle kultur-og helsearbeidere for mennesker med psykiske helseplager.

Dette blir et sted med mangfold, kollektivt ansvar og innflytelse, åpenhet og respekt for enkeltindivider, uavhengig av alder, kjønn og kulturbakgrunn. Her skal kunsten vises fram og selges og mat serveres.

Vi vil etablere et flerkulturelt hus for voksne, ungdom, barn og pårørende hvor fokus på kreativitet står sentralt, men hvor deltakelse, inkludering og trygghet er sentrale elementer i husets ideologi og driftsprofil. Huset bidrar til å forbedre arbeidsevnen eller livskvaliteten, eller helst begge deler!

Huset baseres i utgangspunktet på tre kunstarter: teater, musikk og billedkunst. Det skal dessuten romme en kafé med arbeidsplasser knyttet til kafédriften.

Huset skal drive en utadrettet virksomhet med åpningstider slik som på andre ”vanlige” kafeér, teaterforestilling for det brede publikum, både barn og voksne, konserter, musikkinnspilling, og billedkunst med både salg og gallerivirksomhet. Utleie/flerbruk av våre scener alla Litteraturhuset og seminarvirksomhet vil være en del av huset. Bredden i dette tilbudet er unikt.

”Målet er å være der for andre og på veien hjelper jeg meg selv!” Alle skal kunne yte noe for andre. Dette har vi erfaringer med.

Kontaktinformasjon

www.kulturhuset.oslo.no

Besøksadresse c/o Oslo Universitetssykehus Aker Kulturhuset Bygg 11 Gaustad Trondheimsveien 235, 0586 Oslo
Postadresse c/o Oslo Universitetssykehus Aker Kulturhuset Bygg 11 Gaustad Trondheimsveien 235, 0586 Oslo
 
Epost
eduard.myska@kulturhusetoslo.no
Telefon
(+47) 959 07 969

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies