IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Krysiak Bygg- og Vaktmesterservice
Vis i kart
939 81 418
krysiakbygg@gmail.com www.krysiakbygg.com

Mer informasjon

Vi opperettet firma i Norge i vår 2011. Vi har lang erfaring fra bygge bransjen i Polen samt fra kontrakts utførelser i Norge. Vi jobber etter den høyste standart og samarbeider med høyt kvalifiserte personer innenfor ulike fagfelt.

Mitt firma har høy fokus på kvalitet og utførelse av oppdraget til avtalt tid og fornuftig pris. Prisen bør være lav og det skal ikke brukes mer tid enn nødvendig. Derfor jobber jeg kontinuerlig mot å utføre oppgavene raskt og effektivt med tanke på at det ikke skal gå utover kvaliteten og fornøyelse.

VI KAN HJELPE DEG MED DET MESTE VAKTMESTERSERVICE 24 t

For mer utdypende informasjon om hvem vi er og hva vi utfører sjekk ut vår hjemmeside eller facebooksiden vår.

Krysiak Bygg- og Vaktmesterservice

holder til på besøksadressen Nyboveien 21, 1791 Tistedal. Foretaket ble startet i 2011-02-19 og som et Enkeltpersonforetak. Krysiak Bygg- og Vaktmesterservice driver i bransjene "Bygg og Anlegg", "Malertjenester", "Snekkere" og "Vaktmestertjenester". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Krysiak Bygg- og Vaktmesterservice på telefon 939 81 418, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.krysiakbygg.com

Besøksadresse Nyboveien 21, 1791 Tistedal
Postadresse Nyboveien 21, 1791 Tistedal
 
Epost
krysiakbygg@gmail.com
Telefon
(+47) 939 81 418

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies