IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kristi Menighet Betel

Vis i kart
69 18 24 75
Post@dfef.no www.dfef.no/i-norge/menigheter/s%C3%B8r-norge

Mer informasjon

DE FRIE EVANGELISKE FORSAMLINGER I DAG

Et kirkesamfunn og en vekkelsesbevegelse?

De Frie Evangeliske Forsamlinger mener seg å være en levende og dynamisk bevegelse som opplever både de positive og negative sider som følger med det å være så forskjellige, og å være forholdsvis frie i forhold til tradisjoner og organisasjonsform. Friheten har gitt så mange goder ved at man kan ta utradisjonelle metoder i bruk, utvikle synet på teologiske standpunkter og komme til ny innsikt. Menighetene har ofte både ulik tra­disjon og opprinnelse, og det vil også være forskjell på om menigheten er dannet i nyere tid eller om den er gammel. Det kan også være distriktsvise forskjeller på menigheter på Østlandet, Sørlandet, Vestlandet og i Nord-Norge.

Kristi Menighet Betel holder til på besøksadressen Olavs plass 4, 1777 Halden. Foretaket ble startet i 1970-12-30 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-02-20 og som et Fli. Kristi Menighet Betel driver i bransjen "Religiøse organisasjoner". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kristi Menighet Betel på telefon 69 18 24 75, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.dfef.no/i-norge/menigheter/s%C3%B8r-norge

Besøksadresse Olavs plass 4, 1777 Halden
Postadresse Olavs plass 4, 1777 Halden
 
Epost
Post@dfef.no
Telefon
(+47) 69 18 24 75

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies