IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Kris Bygg Walkowicz

Kontakt oss å få tilbud!

Vis i kart
450 99 257
kbyggmesterkristof@gmail.com krisbygg.com

Mer informasjon

Firmaet er registert i henhold til norske lover og skatteregler med egen byggmester i 2011. Siden oppstart har vi fått svært gode tilbakemeldinger fra våre kunder som har anbefalt oss videre som en pålitelig og dyktig leverandør. Vår lange erfaring og brede kompetanse gjør oss til en solid og pålitelig samarbeidspartner.

Vår strategi er basert på individuell tilnærming til hvert prosjekt for å møte kundenes forventninger og krav. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre ferdigheter i alle ledd av det arbeidet vi gjør. Vi er opptatt av høy kompetanse og ansvarlighet hos våre ansatte. Slik sikrer vi at våre tjenester blir preget av høy kvalitet, presisjon og sikkerhet. Vi ser frem til å samarbeide med deg.

Kris Bygg Walkowicz

holder til på besøksadressen Haugerudhagan 137, 0673 Oslo. Foretaket ble startet i 2011-09-08 og som et Enkeltpersonforetak. Kris Bygg Walkowicz driver i bransjene "Bygg og Anlegg", "Flisleggere", "Murertjenester" og "Snekkere". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kris Bygg Walkowicz på telefon 450 99 257, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

krisbygg.com

Besøksadresse Haugerudhagan 137, 0673 Oslo
Postadresse Haugerudhagan 137, 0673 Oslo
 
Epost
kbyggmesterkristof@gmail.com
Telefon
(+47) 450 99 257

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies