IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kreativ ledelse

Vis i kart
997 28 623
post@kreativledelse.no www.kreativledelse.no

Mer informasjon

Velkommen til Kreativ Ledelse

Kreativ Ledelse er en videreføring av Zareptas, etablert i 1993. Overordnet mål for oss er å bidra til utvikling og bevisstgjøring av mennesker på arbeidsplassen og ellers i samfunnet. Vi tilbyr hjelp til å utvikle organisasjoner og mennesker, og leverer tjenester til både enkeltpersoner og bedrifter / organisasjoner.

Vi bruker metoder som har fokus på prosesser der også coaching inngår som en sentral metode både i forhold til grupper og enkeltpersoner. Vi hjelper deg i arbeidet med å få organisasjonens medlemmer til å kunne jobbe målrettet. Utgangspunktet for å bygge lederskap er de verdier som gir retning i en omskiftelig verden.

Kreativ Ledelse sin tilnærning handler om å finne den riktige måten å lede seg selv og eller bedriften på. Slik vil innholdet av arbeidsoppgaver blir en god prosess hvor bevisstheten om målene (produkt) og arbeidsmiljø (menneskene) går sammen og utgjør et hele. Det er på denne måten vi styrker en positiv kultur. En slik kultur, forankret i fellesskapets verdier, gjør at menneskene opplever trygghet og forutsigbarhet. Denne forankringen gjør at de ansatte settes i stand til å ta i bruk sine kreative egenskaper og ressurser. Resultatet kommer bl. a. til uttrykk i forhold til kvalitet på tjenesten / produktet og i forholdet til kunden.

Vi hjelper til med å skape:

  • Gode ledere
  • Motiverte medarbeidere
  • Lavere sykefravær og færre konflikter
  • Bedre resultat
  • Et kreativt arbeidsmiljø

Kreativ Ledelse vil alltid ha et tilbud som passer din bedrift. Vi skreddersyr kurs / opplegg som presenteres på vår nettside og tilpasser det deg eller din bedrift. Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon.

Kontaktinformasjon

www.kreativledelse.no

Besøksadresse Karl Pettersens gate 36, 9009 Tromsø
Postadresse Karl Pettersens gate 36, 9009 Tromsø
 
Epost
post@kreativledelse.no
Telefon
(+47) 997 28 623

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies