IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Koseverden AS

Her hos Koseverden skaper vi kreative kaker man ikke finner andre steder.

Vis i kart
922 64 597
bestilling@koseverden.no http://koseverden.no/

Mer informasjon

Samtidig ivaretar vi det gode og kjente gjennom godt håndverk og hardt arbeid.

De som gjør drømmen til virkelighet Absolutt alt på kakene våre er spiselig og all pynt blir lagd for hånd. For å levere kaker og andre godsaker av høyeste kvalitet bygger alle produktene våre på naturlige råvarer, uten bruk av ferdigblandinger eller snarveier! Kakene våre nytes aller best ferske – fordi de lages utelukkende av naturlige ingredienser har de litt kortere holdbarhet enn andre kaker, hvor det kan ha blitt brukt konserveringsmidler.

Vi ønsker å være tilgjengelige og tilstede for dere, så snakk gjerne med oss om spesialbestillinger – hos oss kommer deres ønsker først! Våre dedikerte konditorer har lang erfaring og inngående kunnskap i faget, og vil gjøre sitt beste for at dere skal bli fornøyde!

Vi lager et bredt utvalg fantastiske kaker og konditorvarer basert på oppskrifter fra hele verden. Kaker skal være kos, men det er vår tanke at kos kan kombineres med det estetiske. Kos kan også være vakkert.

Koseverden AS holder til på besøksadressen Tomasjordnes 118-101, 9024 Tomasjord. Foretaket ble startet i 2013-03-05 og som et Aksjeselskap. Koseverden AS driver i bransjen "Catering". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Koseverden AS på telefon 922 64 597, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://koseverden.no/

Besøksadresse Tomasjordnes 118-101, 9024 Tomasjord
Postadresse Tomasjordnes 118-101, 9024 Tomasjord
 
Epost
bestilling@koseverden.no
Telefon
(+47) 922 64 597
Mobiltelefon
(+47) 922 64 597

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies