IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Koolart

Vis i kart
402 04 030
martin@vwbus.no www.koolart.no

Mer informasjon

Velkommen til Koolart’s Nettbutikk. Har i mange år bygget opp et stort kontaktnett på deler/utstyr som jeg kan tilby dere som kunder. Hovedleverandøren min av utstyr til T4 og T5 er RSL Bus Tuning i Tyskland. Dette er noe jeg satser stort på framover og prøve å ha deres utvalg på lager for hurtig levering.

Er også så importør av det Tyske felg merke BROCK, kjent for sine modeller B1 , B2 , B4 og B5 med brede felgkanter. Skaffer selvfølgelig hele sortimanget fra Brock til alle bilmerker og modeller til gode priser. Felgene er produsert i Europa i henhold til standard fra ISO.

Ellers så leverer jeg deler og utstyr fra følgende levrandører.

Hele sortimang fra H/R, som lager senkesett, cup kits, justerbare senkesett og spacere. Sjekk www.h-r.de

Alle felger fra Steffan. Sjekk www.steffan.de

Alt fra Cobra, stigtrinn og Lysbøyler til alle merker og modeller, sjekk ut www.corbra-sor.com Ellers så ta kontakt om det er noe spesielt du søker.

Dessverre så er det kun forskuddsbetaling som gjelder, kontant betaling om du velger å hente varene dine selv her hos oss, da kun etter avtale. Dette pga av kostnadene ved bruk av kortterminal eller kort tjenester er høye så forløbig så synes vi denne muligheten er for kostbar. Vi har brukt forksuddsbetaling nå i 10 år uten problemer. Firma kan velge å få tilsendt faktura på forhånd som betales før varen sendes, 10 dager betalings frist om ikke så kanseleres ordren. Som referanser kan nevnes Harald A Møller, Møller Bil forhandler fra Nord til Sør, Dekk1 kjeden, Førde Vulk etc. Har ca 1500 faktura gjenomganger pr år.

Håper å se dere som kunde hos Koolart og skal gjøre det ypperste for å kunne hjelpe.

Hilsen Koolart

John Martin Sandvik Stokkerskogen 5A 1389 Heggedal Tlf : 40204030

Kontaktinformasjon

www.koolart.no

Besøksadresse Aukeveien 121, 3472 Bødalen
Postadresse Aukeveien 121, 3472 Bødalen
 
Epost
martin@vwbus.no
Telefon
(+47) 402 04 030
Mobiltelefon
(+47) 402 04 030
Telefaks
(+47) 31 28 10 41

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies