IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kontor Design AS

Din profesjonelle samarbeidspartner til kontoret!

77 83 24 00
post@kontordesign.no www.kontordesign.no

Mer informasjon

KontorDesign AS ligger i Heggelia i Målselv kommune, men vi har hele Midt- og sør-Troms, samt Senja-kommunene som nedslagsfelt. Våre oransje KD-biler er stadig ute i markedet for å møte kunden for å gi veiledning, service og teknisk bistand.

KontorDesign AS driver salg innenfor kontormøbler, institusjonsmøbler, spesialinnredning, AV-utstyr, multi/kopimaskiner, kassaapparater, postbehandling, skrivere og PC-utstyr.

Med oss på laget har vi ledende merker i bransjen som Kinnarps, Helland, NCP, Fjords Hjellegjerde, Ekornes, Fumac, Norlink, Ricoh, Sharp, Lexmark, Casio, Neopost, GNT, Presentation Data samt flere merker på PC-siden (eks. HP, Fujitsu Siemens, Acer).

Kundefokuset vårt skal være høyt, og vi setter kundens behov først. I en liten bransje er det viktig å være bevisst verdien av en god kunde. Vi skal gjøre vårt ytterste for at kundene skal være fornøyde.

Vi er opptatt av at kunden skal ha oss i ryggen også etter leveransen og ved eventuelle reklamasjoner.

Alle ansatte har bred og lang erfaring fra bransjen noe som vil komme kundene til gode.

Vårt motto:

DIN PROFESJONELLE SAMARBEIDSPARTNER TIL KONTORET

Kontor Design AS holder til på besøksadressen 9325 Bardufoss. Foretaket ble startet i 2005-06-06 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-06-14 og som et Aksjeselskap. Kontor Design AS driver i bransjen "Kontormaskiner og kontorutstyr - Engros". Foretaket har 8 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kontor Design AS på telefon 77 83 24 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.kontordesign.no

Postadresse Postboks 1253, 9326 Bardufoss
 
Epost
post@kontordesign.no
Telefon
(+47) 77 83 24 00
Mobiltelefon
(+47) 478 96 036
Telefaks
(+47) 77 83 24 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies