IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kongsvinger Kompressor-Service AS

Kongsvinger Kompressor-Service AS er et spesialfirma for trykkluft. Autorisert KAESER forhandler. Vi driver med salg, utleie, kontroll og service av kompressorer, trykkluftsbeholdere og alt innen trykkluftanlegg. Vi foretar kompressoranalyser og pusteluftanalyser. I tillegg tilbyr vi serviceavtaler, slik at din bedrift kan fokusere på egen produktivitet mens vi tar vare på deres trykkluftanlegg.

Vis i kart
62 82 14 80
firmapost@kk-s.no www.kk-s.no

Mer informasjon

Velkommen til KK-S

Kongsvinger Kompressor-Service AS er et spesialfirma for trykkluft, som ble etablert i 1988.Vi utfører kontroll, service og reparasjoner på alle typer kompressoranlegg i tillegg til salg og utleie.

Vi er kjent for og levere Kvalitet - Kunnskap – Service til våre kunder. Vi har bred erfaring med kompressorannlegg, og vår kunnskap og erfaring med forskjellige produkter i over 20 år taler for seg selv.

Vi er en autorisert KAESER forhandler, med ansvar for distriktet Hedmark og Oppland.

KAESER er en solid aktør i trykkluftsbransjen. KAESER er en av verdens ledende produsenter av kompressorer og trykkluftssystemer. Den anerkjennelsen KAESER har skyldes produktenes pålitelighet og driftsikkerhet.

Kongsvinger Kompressor-Service AS holder til på besøksadressen Snareveien 202, 2210 Granli. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1994-09-23 og som et Aksjeselskap. Kongsvinger Kompressor-Service AS driver i bransjene "Industrimaskiner og utstyr - Engros" og "Kompressorer". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kongsvinger Kompressor-Service AS på telefon 62 82 14 80, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.kk-s.no

Besøksadresse Snareveien 202, 2210 Granli
Postadresse Postboks 1236, 2206 Kongsvinger
 
Epost
firmapost@kk-s.no
Telefon
(+47) 62 82 14 80
Mobiltelefon
(+47) 941 99 964
Telefaks
(+47) 62 82 14 81

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies